De zakelijke rijder

Roline neemt de zorg voor de banden van uw bedrijfswagenpark graag uit handen. Van advies tot aankoop van (ver)nieuwde banden en van inspectie van uw volledige wagenpark tot hulp bij bandenpech. Uiteraard bepaalt u zelf waarvoor u onze diensten en vakkennis wilt inschakelen! Wat wij precies voor u kunnen betekenen, leest u hieronder. Hebt u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Onze enthousiaste vakmensen helpen u graag.


Verkoop nieuwe banden

Roline verkoopt en monteert nieuwe banden van alle merken en typen. Voor het monteren en balanceren van de banden beschikken wij over moderne machines. Alle banden monteren wij veilig en trillingsvrij!

Wassen en reconditioneren van wielen

Roline onderhoudt ook graag de wielen van vrachtwagens, trailers en bussen. We kunnen zelfs geroeste wielen laten stralen en spuiten in de door u gewenste kleur!

Reparatie lekke banden

Met grote vakkundigheid repareert Roline lekke banden, want veiligheid is voor ons van groot belang. U kunt ervan verzekerd zijn dat uw voertuig de weg weer optimaal kan vervolgen.

Lasergestuurd uitlijnen

Met uiterste precisie zorgen de vakmensen van Roline voor een lasergestuurde uitlijning van voertuigen. Alle banden gaan in een rechte lijn over de weg en dat biedt voordelen! Het voorkomt vroegtijdige bandenslijtage, is comfortverhogenden verlaagt het brandstofverbruik.

Gemeentelijk vervoerprogramma

Routes met veel stops langs stoepranden vergen een andere band dan langeafstandsritten.Voor deze specifieke toepassing voorzien wij onze vernieuwde banden van een zijwandbescherming. Hierdoor wordt de levensduur van de band verlengd.

Bandenmanagementprogramma

Roline maakt gebruik van uitgekiende software om de bandengesteldheid van uw wagenpark optimaal te onderzoeken en te rapporteren. Wij geven een gedegen advies en rekenen daarbij de rendementen van de band per positie uit. Zo haalt u het grootst mogelijke aantal kilometers uit uw banden!

7 dagen per week 24 uur pechservice

Bij stilstand door bandenpech zorgt Roline ervoor dat uw voertuig zo snel mogelijk weer op weg kan. En dat niet alleen in Nederland, maar in alle Europese landen.

Garantiezorg

Roline behandelt garantiebanden met grote zorg. Wij voorzien u van een grondige rapportage en uitleg, zodat u een goed beeld krijgt van wat er met de band gebeurd is.

Vlootinspectie

Roline controleert de bandengesteldheid van uw wagenpark. U ontvangt van ons een gedegen rapport met een betrouwbaar advies.