De particuliere rijder

Roline heeft jarenlange ervaring op het gebied van banden voor de particuliere rijder. Wat wij voor u precies kunnen betekenen, leest u hieronder. Hebt u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Onze enthousiaste vakmensen helpen u graag.


Verkoop nieuwe banden

Roline verkoopt en monteert nieuwe banden van alle merken en typen. Voor het monteren en balanceren van de banden beschikken wij over moderne machines. Alle banden monteren wij veilig en trillingsvrij!

Reparatie lekke banden

Met grote vakkundigheid repareert Roline lekke banden, want veiligheid is voor ons van groot belang. U kunt ervan verzekerd zijn dat uw voertuig de weg weer optimaal kan vervolgen.

Lasergestuurd uitlijnen

Met uiterste precisie zorgen de vakmensen van Roline voor een lasergestuurde uitlijning van uw voertuig. Uw banden gaan in een rechte lijn over de weg en dat biedt voordelen! Het voorkomt vroegtijdige bandenslijtage, is comfortverhogend en verlaagt het brandstofverbruik.

Winterbanden

Uiteraard levert Roline ook winterbanden. Wij slaan de zomerbanden in de winter graag voor u op en ook in de zomer bewaren wij uw winterbanden zorgvuldig. Dus geen vervoer van banden voor de wisseling en geen eigen opslag nodig. Dat is voor u wel zo praktisch!

Verkoop lichtmetalen wielen

Met de lichtmetalen wielen van Roline geeft u uw voertuig een sportief uiterlijk. Maar lichtmetalen wielen bieden nog meer. Ze zijn lichter van gewicht en dragen dus bij tot een verminderingvan het brandstofverbruik.